Responsabilitat Social Corporativa

Benvinguts a un nou espai d’odontologia integrativa i personalitzada on la teva salut és la nostra prioritat

Clínica dental Kira Franch

Ohana, somriures pel món

Creiem que és un dret per a tothom gaudir d’una bona qualitat de vida i per això col·laborem en projectes socials oferint els nostres serveis de manera altruista a les persones de Polinyà en risc d’exclusió social i en forma de voluntariat a altres països. Aquesta visió humanitària la duem a terme mitjançant la nostra associació sense ànim de lucre anomenada Ohana, somriures pel món.

SI VOLS CONÈIXER ELS NOSTRES PROJECTES,
VISITA’NS A LES NOSTRES XARXES SOCIALS:

Des de l’any 2009 realitzem voluntariats a diferents països on l’atenció bucodental no està a l’abast de tothom. Hem col·laborat a Senegal, Ghana, Camerun, Rwanda, Uganda i Malawi.

Donada l’emergència humanitària que viuen les persones refugiades, el 2016 vam col·laborar en diferents camps de refugiats de Grècia. Des d’aleshores hem iniciat projectes d’atenció a persones refugiades que ja viuen a Catalunya, col·laborant amb Refugees Welcome des de setembre del 2017.

També hem atès els nens i nenes saharauis que venen a passar l’estiu amb famílies catalanes, col·laborant amb Sabadell Wilaia (any 2018).

Ohana, somriures pel món

Col·laborem en projectes socials oferint els nostres serveis de manera altruista a les persones de Polinyà en risc d’exclusió social i realitzem voluntariats a diferents països on l’atenció bucodental no està a l’abast de tothom, com Senegal, Ghana, Camerun, Rwanda, Uganda i Malawi.