Qui som

Benvinguts a un nou espai d’odontologia integrativa i personalitzada on la teva salut és la nostra prioritat

Clínica dental Kira Franch

Som una clínica familiar a qui interessa les persones des de una visió humana, entenent la importància d’un tracte proper i amable considerant la diversitat de cadascú. Lluitem per evitar l’odontologia deshumanitzada i mercantilista que s’ha obert camí a la societat.

Volem oferir una odontologia propera, com era fa anys la medicina, on el metge curava tant pel tractament com per el tracte humà que oferia.

Creiem en les persones, en la seva dignitat i diversitat, sense distincions de cap mena, i per això vam crear la nostre Associació sense ànim de lucre: Ohana, somriures pel món, per oferir el nostre servei a tothom que ho necessiti..

En l’aspecte odontològic seguim tres principis fonamentals per tal d’aconseguir una salut integrativa:

SALUT

SALUT

El nostre objectiu és la salut en la seva totalitat i en això la salut bucal és fonamental:

Existeix una estreta i important relació entre la salut bucodental i la salut en general.

Malalties com la diabetis, pneumònies, problemes cardiovasculars, entre d’altres, estan associades a la salut bucodental.

FUNCIONALITAT

FUNCIONALITAT

Per tenir una bona qualitat de vida és imprescindible alimentar-nos bé, és a dir mastegar correctament:

El fet de no mastegar bé incideix en una mala absorció dels nutrients i això s’ha relacionat amb una disminució de l’esperança de vida de la població. També sabem que qui té una boca sana, vocalitza millor i això facilita la comunicació evitant l’aïllament, que és una de les causes de la demència senil.

ESTÈTICA

ESTÈTICA

El somriure és un mirall de l’ànima i un resultat de la salut bucodental:

Només hi ha una oportunitat per causar una bona primera impressió quan ens comuniquem amb els altres. En aquesta primera impressió l’aspecte de la boca hi té molt a dir.

El nostre equip

Dra. Kira Franch Barri

Metgessa i odontòloga per la Universitat de Barcelona. Directora mèdica de la clínica amb més de 25 anys d’experiència en odontologia i formació continuada en cursos i congressos del sector. Formada en tècniques de Sofrologia i Mindfulness aplicades a l’odontologia emocional.

“M’il·lusiona poder oferir als meus pacients un nou espai relaxant i amable on l’odontologia forma part d’una visió integradora del tractament. Compartim espai amb tractaments de fisioteràpia enfocada a les disfuncions temporo-mandibulars i correccions posturals així com teràpia amb psiconeuroimmunòlegs i tractaments mèdics d’estètica. Estarem encantats que vinguis a conèixer-nos”.

Miquel Tort Moya

Gerent de la clínica i responsable de RRHH. Especialista en pròtesi dentals: coordinador i supervisor dels serveis relacionats amb pròtesi dental.

Dra. Sandra Tort Franch

Odontòloga general i Ortodoncista.

Màster d’Ortodòncia i ortopèdia dentofacial.

Miquel Tort Franch

Responsable de l’àrea d’administració i màrqueting i de la recepció de la consulta.

Badia Akhazzan

Higienista titulada.

Anna Tort

Fisioterapeuta per la Universitat Gimbernat.

Patricia Franco

Higienista Titulada

Verónica Garcia

Higienista Titulada

Les nostres instal·lacions

L’objectiu del disseny de la clínica ha estat aconseguir un espai relaxat i càlid pels sentits on tot estigui armonitzat i transmeti pau a qui ens visiti. Per aixó les imatges son verdes,les olors refrescants i la música és suau. Disposem d’una sala de relaxació individualitzada on es pot gaudir d’uns moments a soles tot practicant una respiració adequada.

Clínica dental

Recepció

Box

Box

Box

Box

Sala d’espera

Espai de fisioteràpia

Ohana, somriures pel món

Col·laborem en projectes socials oferint els nostres serveis de manera altruista a les persones de Polinyà en risc d’exclusió social i realitzem voluntariats a diferents països on l’atenció bucodental no està a l’abast de tothom, com Senegal, Ghana, Camerun, Rwanda, Uganda i Malawi.