Especialitats

Benvinguts a un nou espai d’odontologia integrativa i personalitzada on la teva salut és la nostra prioritat

Clínica dental Kira Franch

Els nostres tractaments

“La salut és la major possessió. L’alegria és el major tresor. La confiança és el major amic”

Lao Tzu

Odontologia restauradora i conservadora

Obturacions
Realitzem tractaments per aturar i curar les càries dentals. Utilitzem materials d’alta qualitat per oferir resultats duradors. Apliquem odontologia mínimament invasiva amb les tècniques més segures.

Endodòncia
Tractem les afeccions de la polpa dental (nervi) amb tecnologia d’última generació i de manera indolora. Gràcies al sistema Reciproc d’instrumentació mecànica, podem garantir la màxima protecció i eficàcia dels tractaments.

Higiene bucodental

Com a pauta de millora de la qualitat de vida, recomanem realitzar una neteja un cop a l’any o cada sis mesos perquè, avui en dia, molts estudis relacionen la mala higiene oral amb malalties sistèmiques. Problemes com el mal sabor de boca o l’halitosi (mal alè) es poden solucionar fàcilment realitzant higienes de manera periòdica. Oferim formació en higiene oral a tots els nostres pacients i els recomanem els estris més apropiats en cada cas.

Periodòncia

Les malalties de les genives i de l’os que suporta les dents s’han de detectar a temps per poder dur a terme les actuacions necessàries i d’aquesta manera, controlar la patologia a llarg termini. És molt important la detecció de factors de risc com ara el tabac i la mala higiene oral i la realització d’un diagnòstic precoç. Avui en día molts estudis relacionen els problemas periodontals amb malalties sistémiques.

Cirurgia bucal i implants

Utilitzem la tecnologia més avançada per preservar el teixit ossi natural i estudiem amb deteniment cada cas per oferir la solució que s’adapti millor a cada necessitat. Treballem amb implants d’alta qualitat i oferim garantia total en els nostres tractaments.

Pròtesi

Utilitzem el sistema CAD-CAM i materials biocompatibles. Les nostres pròtesi són altament funcionals i molt estètiques. Dissenyem tot tipus de pròtesi: amovibles, fixes sobre peces naturals, fixes o amovibles sobre implants, etc. Sempre tenim en compte les necessitats de cada pacient estant al día en les tècniques més novedoses.

Servei Express de reparacions de pròtesi dentals: entenem la importància que té reparar-les ràpidament per minimitzar els inconvenients funcionals i estètics.

Odontologia estètica

Nomès hi ha una oportunitat per oferir una bona primera impressió. L’estètica bucal és fonamental per la nostra vida social i a més influeix en l’autoestima. Per això dediquem tota la nostra atenció a l’doontología estètica realitzant tractaments com carilles de ceràmica, emblanquiments i disseny del somriure.

Odontologia pediàtrica i del bebe

La salut bucodental dels nens és una de les nostres prioritats. Oferim sessions formatives d’higiene bucal de manera totalment gratuïta perquè els infants aprenguin a tenir cura de les seves dents. Vetllem perquè se sentin ben acollits mentre realitzem el tractament que requereixin: obturacions, pulpotomies, fluoritzacions, etc.
Hem incorporat la Odontología del bebe donada l’importància que té en el desenvolupament dels maxilars el tipus de xumet, de biberó, els hàbits, etc. Aconsellem als pares en tot el que hi estigui relacionat.

Ortodòncia

Oferim tractaments ortodòntics d’última generació amb la tecnologia més innovadora. La nostra ortodoncista estudia el problema de cada pacient i recomana el sistema més adient per aconseguir el millor resultat: brackets estètics, brackets auto-lligats o l’ortodòncia invisible Invisalign. El sistema Invisalign és un tractament molt innovador que permet alinear les dents de manera còmoda, transparent i removible.

Fisioteràpia

La nostra àrea de fisioteràpia està enfocada tant a tractaments per bruxisme (estrènyer les dents) i la seves conseqüències : contractures musculars (cervicals i lumbars) i alteracions de l’articulació temporomandibular (ATM), com a tractaments d’afectacions a la resta del cos (lesions esportives, lumbàlgies, dolors crònics, menstruacions doloroses, migranyes, etc.).

Li donem màxima importància a la relació existent entre les diferents alteracions posturals de la columna vertebral amb la mal posició dentaria (Odontoposturologia). Una falta de correcció en la postura farà que els nostres tractaments (ortodòncia) recidivin.

Hem incorporat la Fisioteràpia de l’embaraç orientada a reforçar i flexibilitzar la musculatura de la pelvis.

Psiconeuroimmunologia

És la ciencia que estudia els desequilibris i les alteracions de la salut tenint en compte la interrelació entre les emocions, el sistema nerviós, el sistema inmune i el sistema hormonal. Cos i ment van de la mà per poder viure en un correcte estat de salut. Indicat en transtorns com: problemas digestius, dolors menstruals, ovaris poliquistics, al.lèrgies, fibromialgia, ansietat, migranyes, etc.

Estètica Mèdica Facial i corporal

Gràcies a la radiofreqüència s’estimulen els teixits cutanis i es reparen. Es tracta d’un tractament no invasiu i molt agradable basat en la generació d’un camp electromagnètic que restaura els teixits cutanis gràcies a la producció de noves fibres de col·lagen. Els resultats són clarament visibles: un efecte lífting immediat que millora progressivament.

Ortopantomografia

Imatges radiogràfiques de tota la boca d’alta qualitat. Gràcies a aquest equipament, els nostres pacients no s’han de desplaçar i podem obtenir còmodament imatges bucals des de qualsevol perspectiva.

Sedació conscient

Aquesta tècnica permet als pacients amb ansietat afrontar el tractament d’una manera relaxada i amb un bon record del procés. És molt important que el pacient visqui el seu tractament de manera positiva. Durant tota la intervenció, els nostres pacients són atesos per un anestesista que realitza la sedació i posterior monitorització.

Ohana, somriures pel món

Col·laborem en projectes socials oferint els nostres serveis de manera altruista a les persones de Polinyà en risc d’exclusió social i realitzem voluntariats a diferents països on l’atenció bucodental no està a l’abast de tothom, com Senegal, Ghana, Camerun, Rwanda, Uganda i Malawi.